Jaluzele Orizontale

Jaluzele orizontale (storuri venetiene) – eleganta si functionalitate intr-un singur produs!

Produse din aluminiu si lemn de import de inalta calitate jaluzelele orizontale sunt un element de decor extrem de practic prin faptul ca se intretin foarte usor - se sterg cu o carpa moale pentru a indeparta praful si se pot spala sub jetul de apa.

Jaluzelele orizontale pot fi realizate in varianta cu lamela de 16 mm (ingusta) - varianta ce se preteaza atat pentru montaj in interiorul tamplariei ( la fata ochiului de geam) cat si in partea superioara a tamplariei (la fata ferestrei) si in varianta cu lamela de 25 mm (clasica) – varianta recomandata pentru montaj in partea superioara a tocului, jaluzelele orizontale acoperind astfel fereastra in intregime.

In cazul ferestrelor oscilo-batante (cu deschidere de sus in jos) va vom monta jaluzelele in partea de jos a tamplariei cu un sistem ce face ca acestea sa ramane fixe pe cadrul ferestrei.

Pornind de la culorile de baza (uni) lamele pot fi metalizate, sidefate sau dublu sidefate, perforate sau din imitatie de lemn.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra cu jaluzelele orizontale (storuri venetiene) realizate de N.O.I veti avea satisfactia unui produs pe gustul dumneavoastra.

 

Alegeti culoarea si materialul dorit din mostrar!

MOSTRAR de Jaluzele Orizontale:

mostrar jaluzele orizontale culori uni

Jaluzele orizontale in Culori Uni

mostrar jaluzele orizontale culori metalizate

Jaluzele orizontale in Culori metalizate

mostrar1 jaluzele orizontale perforate

Jaluzele orizontale in Culori perforate

mostrar1 jaluzele orizontale culori speciale

Jaluzele orizontale in Culori speciale

mostrar jaluzele orizontale din lemn

Jaluzele orizontale din lemn

Vizitati si:

Jaluzele Orizontale din Aluminiu

Jaluzele Orizontale de Lemn