Jaluzele Orizontale

Email

Jaluzele orizontale (storuri venetiene) aluminiu si lemn-pret producator

 

PENTRU DETALII VIZUALIZATI GALERIE FOTO - Jaluzele Orizontale

Jaluzele orizontale (storuri venetiene) – eleganta si functionalitate intr-un singur produs!

 

Produse din aluminiu de import de inalta calitate jaluzelele orizontale sunt un element de decor extrem de practic prin faptul ca se intretin foarte usor - se sterg cu o carpa moale pentru a indeparta praful si se pot spala sub jetul de apa.

Jaluzelele orizontale pot fi realizate in varianta cu lamela de 16 mm (ingusta) - varianta ce se preteaza atat pentru montaj in interiorul tamplariei ( la fata ochiului de geam) cat si in partea superioara a tamplariei (la fata ferestrei) si in varianta cu lamela de 25 mm (clasica) – varianta recomandata pentru montaj in partea superioara a tocului, jaluzelele orizontale acoperind astfel fereastra in intregime.

 

In cazul ferestrelor oscilo-batante (cu deschidere de sus in jos) va vom monta jaluzelele in partea de jos a tamplariei cu un sistem ce face ca acestea sa ramane fixe pe cadrul ferestrei.

Pornind de la culorile de baza (uni) lamele pot fi metalizate, sidefate sau dublu sidefate, perforate sau din imitatie de lemn.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra cu jaluzelele orizontale (storuri venetiene) realizate de N.O.I veti avea satisfactia unui produs pe gustul dumneavoastra.

 

Alegeti culoarea si materialul dorit din mostrar!

MOSTRAR de Jaluzele Orizontale:

mostrar jaluzele orizontale culori uni
mostrar jaluzele orizontale culori metalizate
mostrar1 jaluzele orizontale perforate
mostrar1 jaluzele orizontale culori speciale
Jaluzele orizontale in
Culori Uni
Jaluzele orizontale in
Culori metalizate
Jaluzele orizontale in
Culori perforate
Jaluzele orizontale in
Culori speciale