Jaluzele Verticale

Decorarea interiorului dumneavoastra pare o alegere dificila? Jaluzelele verticale realizate de N.O.I. sunt solutia! Pornind de la ideea de a va proteja incaperea de razele soarelui si totodata de a decora ferestrele intr-un mod elegant si cu bun gust am conceput cel mai simplu si eficient produs – Jaluzelele verticale textile, direct de la producator!

Printr-o gama variata de materiale, si o paleta de culori ce satisfac cele mai exigente gusturi se pot realiza diverse combinatii ale lamelor astfel incat alternanta culorilor sa ofere efectul vizual dorit. Datorita materialului din care sunt realizate (materiale textile, PVC sau aluminiu) acestea isi pastreaza intensitatea coloristica. Jaluzelele Verticale sunt compuse din lamelele textile si din garnisa de aluminiu (similara cu o galerie). Garnisa se poate monta pe glaful geamului, pe tavan sau pe perete cu ajutorul unor console. Fiecare lamela componenta a acestor jaluzele are in partea de jos o greutate care tine lamela vertical si intinsa.


Actionarea jaluzelei verticale poate fi manuala (cu lant cu bile) sau electrica. Strangerea lamelor se poate face in partea dreapta sau stanga, in partea opusa actionarii, pe centrul sinei sau sub forma de cortina (in parti). Se pot curata si spala, sunt rezistente la foc, depuneri de praf cat si la variatii de temperatura (cald – rece).


Clientul isi poate alege materialul cu design-ul dorit precum si culoarea acestuia din mostrarul de mai jos, unde se pot vedea si preturile aferente. Se poate afla pretul instant pentru tipul de material si modelul de jaluzea ales, in functie de latimea si lungimea dorita, prin simpla apasare a calculatorului:

MOSTRAR Jaluzele Verticale textile:

Pentru paleta de culori dati click pe material!


Lyon

Jaluzele verticale lyon

24 Lei/mp

Lyon


24 Lei/mp


Ana

Jaluzele verticale ana

28 Lei/mp

Ana


28 Lei/mp


Raina

Jaluzele verticale raina

30 Lei/mp

Raina


30 Lei/mp


Ina

Jaluzele verticale ina

31 Lei/mp

Ina


31 Lei/mp


Caty

Jaluzele verticale caty

33 Lei/mp

Caty


33 Lei/mp


Dora

Jaluzele verticale dora

34 Lei/mp

Dora


34 Lei/mp


Mara

Jaluzele verticale mara

34 Lei/mp

Mara


34 Lei/mp


Panama

Jaluzele verticale panama

35 Lei/mp

Panama


35 Lei/mp


Ema

Jaluzele verticale ema

40 Lei/mp

Ema


40 Lei/mp


Tina

Jaluzele verticale tina

40 Lei/mp

Tina


40 Lei/mp


Opal

Jaluzele verticale opal

47 Lei/mp

Opal


47 Lei/mp


Blackout

Jaluzele verticale blackout

78 Lei/mp

Blackout


78 Lei/mp


* Preturile afisate
nu includ TVA

Vizitati si:

Jaluzele Verticale

Jaluzele Veticale Textile