Jaluzele Verticale

Email

Jaluzele verticale textile, PVC/aluminiu-preturi mici

 

Decorarea interiorului dumneavoastra pare o alegere dificila? Jaluzelele verticale realizate de N.O.I. sunt solutia!
Pornind de la ideea de a va proteja incaperea de razele soarelui si totodata de a decora ferestrele intr-un mod elegant si cu bun gust am conceput cel mai simplu si eficient produs – Jaluzelele verticale textile, direct de la producator!

PENTRU DETALII VIZUALIZATI GALERIE FOTO - Jaluzele Verticale

Printr-o gama variata de materiale, si o paleta de culori ce satisfac cele mai exigente gusturi se pot realiza diverse combinatii ale lamelor astfel incat alternanta culorilor sa ofere efectul vizual dorit. Datorita materialului din care sunt realizate (materiale textile, PVC sau aluminiu) acestea isi pastreaza intensitatea coloristica.
Jaluzelele Verticale sunt compuse din lamelele textile si din garnisa de aluminiu (similara cu o galerie). Garnisa se poate monta pe glaful geamului, pe tavan sau pe perete cu ajutorul unor console. Fiecare lamela componenta a acestor jaluzele are in partea de jos o greutate care tine lamela vertical si intinsa.


Actionarea jaluzelei verticale poate fi manuala (cu lant cu bile) sau electrica. Strangerea lamelor se poate face in partea dreapta sau stanga, in partea opusa actionarii, pe centrul sinei sau sub forma de cortina (in parti). Se pot curata si spala, sunt rezistente la foc, depuneri de praf cat si la variatii de temperatura (cald – rece).
Clientul isi poate alege materialul cu design-ul dorit precum si culoarea acestuia din mostrarul de mai jos, unde se pot vedea si preturile aferente.

Se poate afla pretul instant pentru tipul de material si modelul de jaluzea ales, in functie de latimea si lungimea dorita, prin simpla apasare a calculatorului aflat in coloana din stanga "CALCULATI-VA PRETUL"!".

 

MOSTRAR Jaluzele Verticale textile:

 

Pentru paleta de culori dati click pe material!
u


Lyon

Jaluzele verticale lyon

22 Lei/mp


Ana

Jaluzele verticale ana

24 Lei/mp


Raina

jaluzele verticale raina

27 Lei/mp


Ina

jaluzele verticale ina

28 Lei/mp


Caty

jaluzele verticale caty

30 Lei/mp


Dora

jaluzele verticale dora

31 Lei/mp


Mara

jaluzele verticale mara

31 Lei/mp


Panama

jaluzele verticale panama

32 Lei/mp


Ema

jaluzele verticale ema

36 Lei/mp


Tina

jaluzele verticale tina

36 Lei/mp


Opal

jaluzele verticale opal

44 Lei/mp


Blackout

jaluzele verticale Blackout

72 Lei/mp

 

 

* Preturile afisate
nu includ TVA