Jaluzele Verticale

Decorarea interiorului dumneavoastra pare o alegere dificila? Jaluzelele verticale realizate de N.O.I. sunt solutia! Pornind de la ideea de a va proteja incaperea de razele soarelui si totodata de a decora ferestrele intr-un mod elegant si cu bun gust am conceput cel mai simplu si eficient produs – Jaluzelele verticale textile, direct de la producator!

Printr-o gama variata de materiale, si o paleta de culori ce satisfac cele mai exigente gusturi se pot realiza diverse combinatii ale lamelor astfel incat alternanta culorilor sa ofere efectul vizual dorit. Datorita materialului din care sunt realizate (materiale textile, PVC sau aluminiu) acestea isi pastreaza intensitatea coloristica. Jaluzelele Verticale sunt compuse din lamelele textile si din garnisa de aluminiu (similara cu o galerie). Garnisa se poate monta pe glaful geamului, pe tavan sau pe perete cu ajutorul unor console. Fiecare lamela componenta a acestor jaluzele are in partea de jos o greutate care tine lamela vertical si intinsa.


Actionarea jaluzelei verticale poate fi manuala (cu lant cu bile) sau electrica. Strangerea lamelor se poate face in partea dreapta sau stanga, in partea opusa actionarii, pe centrul sinei sau sub forma de cortina (in parti). Se pot curata si spala, sunt rezistente la foc, depuneri de praf cat si la variatii de temperatura (cald – rece).


Clientul isi poate alege materialul cu design-ul dorit precum si culoarea acestuia din mostrarul de mai jos, unde se pot vedea si preturile aferente. Se poate afla pretul instant pentru tipul de material si modelul de jaluzea ales, in functie de latimea si lungimea dorita, prin simpla apasare a calculatorului:

MOSTRAR Jaluzele Verticale textile:

Pentru paleta de culori dati click pe material!


Lyon

Jaluzele verticale lyon

24 Lei/mp

Lyon


24 Lei/mp


Ana

Jaluzele verticale ana

27 Lei/mp

Ana


27 Lei/mp


Raina

Jaluzele verticale raina

29 Lei/mp

Raina


29 Lei/mp


Ina

Jaluzele verticale ina

30 Lei/mp

Ina


30 Lei/mp


Caty

Jaluzele verticale caty

32 Lei/mp

Caty


32 Lei/mp


Dora

Jaluzele verticale dora

33 Lei/mp

Dora


33 Lei/mp


Mara

Jaluzele verticale mara

33 Lei/mp

Mara


33 Lei/mp


Panama

Jaluzele verticale panama

34 Lei/mp

Panama


34 Lei/mp


Ema

Jaluzele verticale ema

38 Lei/mp

Ema


38 Lei/mp


Tina

Jaluzele verticale tina

38 Lei/mp

Tina


38 Lei/mp


Opal

Jaluzele verticale opal

45 Lei/mp

Opal


45 Lei/mp


Blackout

Jaluzele verticale blackout

75 Lei/mp

Blackout


75 Lei/mp


* Preturile afisate
nu includ TVA

Vizitati si:

Jaluzele Verticale

Jaluzele Veticale Textile