Rulouri Exterioare

Datorita lamelelor umplute cu spuma poliuretanica, rulourile exterioare din aluminu ofera o buna izolare fonica si termica a locuintei dumneavoastra, suprapuse sau aplicate, la pret de producator.

Aceste rulouri (storuri aluminiu) sunt asigurate cu accesorii speciale pentru a nu permite ridicarea acestora din exterior, permitand economisirea de energie, mentinand temperatura scazuta vara si aducand in incapere un plus de temperatura in perioadele reci. Lamelele rulourilor exterioare sunt realizate din ALUMINIU. Datorita faptului ca se pot executa in dimensiuni mult mai mari si a rezistentei in timp a acestora, cea mai buna solutie sunt rulourile din aluminiu.

Rulourile exterioare suprapuse din aluminiu sunt destinate locuintelor noi sau atunci cand se doreste schimbarea tamplariei in totalitate deoarece se monteaza impreuna cu tamplaria din PVC sau aluminiu. Caseta de protectie a acestor storuri de aluminiu se monteaza impreuna cu tamplaria in golul de fereastra, fixandu-se deasupra acesteia.


Rulourile exterioare aplicate sunt recomandate pentru constructii finalizate cu ferestre deja existente. Instalarea acestor storuri exterioare, in functie de tipul fiecarei cladiri, se poate face pe zidarie sau pe tamplarie. Toate componentele acestui tip de rulouri exterioare: sinele de ghidare, caseta de protectie precum si lamelele sunt din aluminiu.


Rulourile de exterior din aluminiu au trei modalitati de actionare:

Acestea pot fi prevazute si cu plasa impotriva insectelor.

FOARTE IMPORTANT !!!

Montajul rulourilor exterioare presupune urmatoarele operatiuni:

  1. Punerea acestora pe pozitie si fixarea lor.
  2. In cazul rulourilor electrice, se face proba functionarii acestora prin coborari si urcari succesive cu ajutorul telecomenzii sau a cablului de alimentare intr-o priza oarecare.
  3. Montajul rulourilor exterioare nu include urmatoarele operatii (operatii ce cad in sarcina beneficiarului):

- alimentarea cu curent electric a ruloului;

- executarea unui traseu de cablu de la sursa de alimentare pana la rulou;

- punerea in functiune a acestuia din punct de vedere electric.

Aceste operatiuni trebuiesc executate de personal calificat (electrician autorizat).

Vizitati si:

Rulouri Exterioare

Rulouri Exterioare