Pachetul Extra-Service

Pachetul Extra-Service va ofera un abonament de service/mentenanta, cu o durata de un an, dupa perioada de garantie standard.

Pachetul Extra-Service se poate achizitiona pentru produsele/serviciile ce au o garantie comerciala cuprinsa intre 12 / 24 de luni. Acest serviciu este optional si este oferit contra cost, atat clientilor care au achizitionat produse/servicii de la societatea noastra, cat si acelora care au achizitionat produse/servicii de la alti furnizori.

Acest pachet include verificarea periodica a functionarii corespunzatoare a produselor achizitionate.

Cum functioneaza?

Cu Pachetul Extra-Service beneficiezi de:

  • Prioritate in service.

  • Termen de 48 ore (2 zile) pentru efectuarea reviziei facute de catre unul dintre tehnicienii nostri.

  • Termen de maxim 72 ore (3 zile) pentru reparatie, de la identificarea defectiunilor.

Clientul poate opta pentru achizitionarea Pachetului Extra-Service odata cu achizitionarea produselor/serviciilor, cat si ulterior, dupa expirarea perioadei de garantie.  

Pachetul Extra-Service poate fi achizitionat de catre orice client (persoana fizica sau juridica).

Avantaje:

Clientul care achizitioneza Pachetul Extra-Service va face o economie substantiala evitand achitarea contravalorii comenzii minime (in valoare de 500 lei, pt Bucuresti) in cazul unei posibile defectiuni aparute in perioada de garantie – din vina exclusiva a clientului, cat si pentru eventualelele defectiuni aparute dupa expirarea acesteia.

Tarif *

  • Persona fizica = 120 lei (include o verificare anuala)

  • Persoana juridica = 450 lei (include 2 verificari anuale ce se pot stabili de comun acord sau in functie de solicitare).

*ATENTIE!!!

Contravaloarea pachetului nu include costul pieselor componente/reperelor ce trebuiesc inlocuite in urma constatarii facute de unul dintre specialistii nostri.