N.O.I. are ca principal obiect de activitate producerea si comercializarea sistemelor profesionale de protectie solara, toate la pret de producator.

  • – oferim consiliere de specialitate in vederea alegerii celui mai potrivit sistem de protectie solara;

  • – asiguram service (inlocuirea componentelor defecte sau a materialelor deteriorate, ori care se doresc schimbate pentru redecorarea incaperii) pentru toate tipurile de produse existente in portofoliul nostru;

  • – asiguram GRATUIT in BUCURESTI* toate cele 3 faze necesare implementarii unui proiect:

    • – masuratori/consiliere (din punct de vedere tehnic)

    • – productie

    • – transport si montaj

* Pentru locatiile aflate in raza Municipiului Bucuresti (la o distanta de maxim 30 km, considerata din km 0) se va achita, in avans, „serviciul de masuratori” in valoare de 250 lei. Achitarea acestui serviciu se refera strict la masuratori si nu presupune obligatia societatii de a furniza un produs.

** Lansarea comenzii in lucru se face numai dupa achitarea unui avans de 40% din valoarea finala (acest avans este nereturnabil si presupune cheltuielile aferente productiei, avand in vedere faptul ca produsul se face pe comanda, pe dimensiunile clientului si nu mai poate fi refolosit – este considerat rebut), urmand ca diferenta sa se achite inainte de efectuarea montajului (in baza dovezii efectuarii platii de catre client).

*** In cazul unei deplasari suplimentare (realizata din vina clientului) se va percepe o taxa in valoare de 250 lei – contravaloarea acestor servicii!

 

ATENTIE!!!

Programul de lucru (atat in cazul masuratorilor, cat si al montajului) este intre orele 9:00-18:00 (la ora 18:00 colegul nostru trebuie sa paraseasca locatia). Orice solicitare in afara orelor de program mentionate se considera ore suplimentare si se taxeaza cu 250 lei / ora (nefractionabil in minute).

 

*Montajul este gratuit pana la limita unei inaltimi de pana la 4.5 m (calculata pana la limita plafonului).

Pentru montaje la o inaltime mai mare de 4.5 m, beneficiarul va asigura conditiile optime pentru efectuarea montajului (schela de montaj).

Societatea noastra poate asigura montajul pe schela contra cost (cu conditia sa existe spatiu suficient pentru manevrarea schelei).
Contravaloarea acestui serviciu fiind de 1500 lei/zi si include:
transport/montare/demontare schela si montajul produselor.

 

Pentru clientii care isi doresc consiliere personalizata la domiciliu, va punem la dispozitie acest serviciu. Arhitectul nostru poate veni la dvs sa va propuna cele mai bune solutii din punct de vedere estetic, dar mai ales din punct de vedere tehnic.
Costul acestui serviciu este de 2500 lei, achitati in avans, pentru o deplasare de maximum 2 ore.

*Consilierea in cadrul showroom-ului nostru este GRATUITA.

Jaluzele Verticale

Jaluzele Personalizate