Servicii

N.O.I. are ca principal obiect de activitate producerea si comercializarea sistemelor profesionale de protectie solara: popularele Jaluzele Verticale, bine cunoscutele Jaluzele Orizontale, rezistentele RoleteRulouri de Interior, elegantele Storuri Romane, practicele Jaluzele PlisatePlisse, deosebitele: Jaluzele Romane, Perdele si Draperii, precum si Rulourile de Exterior si Copertinele, toate la pret de producator.

  • – oferim consiliere de specialitate in vederea alegerii celui mai potrivit sistem de protectie solara;

  • – masuratorile, transportul si montajul sunt GRATUITE in BUCURESTI*

* Pentru locatiile aflate in raza Municipiului Bucuresti (la o distanta de maxim 40 km, considerata din km 0) se va achita, in avans, “serviciul de masuratori” in valoare de 150 lei. Achitarea acestui serviciu se refera strict la masuratori si nu presupune obligatia societatii de a furniza un produs.

** Lansarea comenzii in lucru se face numai dupa achitarea unui avans de 40% din valoarea finala (acest avans este nereturnabil si presupune cheltuielile aferente productiei, avand in vedere faptul ca produsul se face pe comanda, pe dimensiunile clientului si nu mai poate fi refolosit – este considerat rebut), urmand ca diferenta sa se achite inainte de efectuarea montajului (in baza dovezii efectuarii platii de catre client).

*** In cazul unei deplasari suplimentare (realizata din vina clientului) se va percepe o taxa in valoare de 150 lei – contravaloarea acestor servicii!

 

PENTRU COMANDA DE MINIM 400 Lei:

  • – inlocuim lamelele jaluzelelor verticale detinute de client cu un alt model sau o alta nuanta pentru redecorarea incaperii, sau in cazul in care acestea sunt deteriorate;

  • – asiguram service pentru jaluzele verticale detinute de client, atat pentru cele achizitionate de la N.O.I. cat si cele achizitionate de la alte societati.

Jaluzele Verticale

Jaluzele Personalizate