N.O.I. are ca principal obiect de activitate producerea si comercializarea sistemelor profesionale de protectie solara, toate la pret de producator.

 • – oferim consiliere de specialitate in vederea alegerii celui mai potrivit sistem de protectie solara;

 • – asiguram service (inlocuirea componentelor defecte sau a materialelor deteriorate, ori care se doresc schimbate pentru redecorarea incaperii) pentru toate tipurile de produse existente in portofoliul nostru;

 • – asiguram GRATUIT in BUCURESTI* toate cele 3 faze necesare implementarii unui proiect:

  • – masuratori/consiliere (din punct de vedere tehnic)

  • – productie

  • – transport si montaj

* Pentru locatiile aflate in raza Municipiului Bucuresti (la o distanta de maxim 30 km, considerata din km 0) se va achita, in avans, „serviciul de masuratori” in valoare de 200 lei. Achitarea acestui serviciu se refera strict la masuratori si nu presupune obligatia societatii de a furniza un produs.

** Lansarea comenzii in lucru se face numai dupa achitarea unui avans de 40% din valoarea finala (acest avans este nereturnabil si presupune cheltuielile aferente productiei, avand in vedere faptul ca produsul se face pe comanda, pe dimensiunile clientului si nu mai poate fi refolosit – este considerat rebut), urmand ca diferenta sa se achite inainte de efectuarea montajului (in baza dovezii efectuarii platii de catre client).

*** In cazul unei deplasari suplimentare (realizata din vina clientului) se va percepe o taxa in valoare de 200 lei – contravaloarea acestor servicii!

 

ATENTIE!!!

Programul de lucru (atat in cazul masuratorilor, cat si al montajului) este intre orele 9:00-18:00 (la ora 18:00 colegul nostru trebuie sa paraseasca locatia). Orice solicitare in afara orelor de program mentionate se considera ore suplimentare si se taxeaza cu 200 lei / ora (nefractionabil in minute).

 

*Montajul este gratuit pana la limita unei inaltimi de pana la 4.5 m (calculata pana la limita plafonului).

Pentru montaje la o inaltime mai mare de 4.5 m, beneficiarul va asigura conditiile optime pentru efectuarea montajului (schela de montaj).

Societatea noastra poate asigura montajul pe schela contra cost (cu conditia sa existe spatiu suficient pentru manevrarea schelei).
Contravaloarea acestui serviciu fiind de 1000 lei/zi si include:
transport/montare/demontare schela si montajul produselor.

Pachetul Extra-Service

Pachetul Extra-Service va ofera un abonament de service/mentenanta, cu o durata de un an, dupa perioada de garantie standard.

Pachetul Extra-Service se poate achizitiona pentru produsele/serviciile ce au o garantie comerciala cuprinsa intre 12 / 24 de luni. Acest serviciu este optional si este oferit contra cost, atat clientilor care au achizitionat produse/servicii de la societatea noastra, cat si acelora care au achizitionat produse/servicii de la alti furnizori.

Acest pachet include verificarea periodica a functionarii corespunzatoare a produselor achizitionate.

Cum functioneaza?

Cu Pachetul Extra-Service beneficiezi de:

 • Prioritate in service.

 • Termen de 48 ore (2 zile) pentru efectuarea reviziei facute de catre unul dintre tehnicienii nostri.

 • Termen de maxim 72 ore (3 zile) pentru reparatie, de la identificarea defectiunilor.

Clientul poate opta pentru achizitionarea Pachetului Extra-Service odata cu achizitionarea produselor/serviciilor, cat si ulterior, dupa expirarea perioadei de garantie.  

Pachetul Extra-Service poate fi achizitionat de catre orice client (persoana fizica sau juridica).

Avantaje:

Clientul care achizitioneza Pachetul Extra-Service va face o economie substantiala evitand achitarea contravalorii comenzii minime (in valoare de 700 lei, pt Bucuresti) in cazul unei posibile defectiuni aparute in perioada de garantie – din vina exclusiva a clientului, cat si pentru eventualelele defectiuni aparute dupa expirarea acesteia.

Tarif *

 • Persoana fizica = 120 lei (include o verificare anuala)

 • Persoana juridica = 450 lei (include 2 verificari anuale ce se pot stabili de comun acord sau in functie de solicitare).

*ATENTIE!!!

Contravaloarea pachetului nu include costul pieselor componente/reperelor ce trebuiesc inlocuite in urma constatarii facute de unul dintre specialistii nostri.

Jaluzele Verticale

Jaluzele Personalizate