Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice Grilaje Metalice Grilaje Metalice Grilaje Metalice Grilaje Metalice Grilaje Metalice Grilaje Metalice Grilaje Metalice

Grilaje Metalice

Pentru a proteja accesul in magazine sau depozite, cum sunt cele din galeriile comerciale, mall-uri, magazine stradale sau hipermarket-uri, o eficienta, sigura si eleganta metoda este aceea de a folosi renumitele grilaje metalice antiefractie. Aceste pot fi de trei feluri: grilaje metalice, perdele metalice pline si perdele metalice microperforate.

Grilajele si perdelele metalice, se ruleaza la exterior sau la interior si pot fi manuale sau electrice. Toate tipurile de grilaje metalice precum si cele de perdele metalice pline sau microperforate, sunt obtinute prin imbinarea de tuburi din otel galvanizat de diferite marimi sau diferite modele de imbinare, oferind un design placut si in acelasi timp o siguranta maxima.

Grilajele metalice precum si perdelele metalice microperforate sunt folosite pentru a securiza si inchide un spatiu comercial dar in acelasi timp sa ofere posibilitatea de a se vedea prin acestea produsele expuse in spatiul comercial respectiv (cum ar fi inchiderea unei vitrine).

Perdeaua metalica plina, este acel grilaj care securizeza complet spatiul respectiv neoferind posibilitatea de a se vedea dincolo de acesta.

Grilajele metalice sunt asemenea unor rulouri metalice de dimensiuni mari, utilizandu-se otelul galvanizat sub diferite prelucrari si dimensiuni.

La alegerea clientului, grilajele metalice pot fi actionate manual, cu ajutorul uni buton sau utilizand telecomanda.

Jaluzele Verticale

Jaluzele Personalizate