GRILAJE METALICE

Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice
Grilaje Metalice Grilaje Metalice Grilaje Metalice Grilaje Metalice Grilaje Metalice Grilaje Metalice Grilaje Metalice Grilaje Metalice
alege
grilaje metalice armonice extensibile
ARMONICE EXTENSIBILE
grilaje metalice cu lamela
CU LAMELA PERFORATA
grilaje metalice cu lamela
CU LAMELA PLINA
grilaje metalice cu tuburi
CU TUBURI DREPTE
grilaje metalice cu tuburi
CU TUBURI ONDULATE
grilaje metalice policarbonat
POLICARBONAT TRANSPARENT

Pentru a proteja accesul in magazine sau depozite, cum sunt cele din galeriile comerciale, mall-uri, magazine stradale sau hipermarketuri, o metoda eficienta, sigura si eleganta este aceea de a monta renumitele grilaje metalice antiefractie.

Grilajele/perdelele metalice se pot rula la exterior sau la interior. Acestea sunt obtinute prin imbinarea de tuburi din otel galvanizat de diferite marimi sau prin diferite modele de imbinare, oferind un design placut si, in acelasi timp, o siguranta maxima.

Grilajele metalice microperforate sunt folosite pentru a securiza si inchide un spatiu comercial dar, in acelasi timp, sa ofere posibilitatea de a se vedea prin acestea produsele expuse in spatiul comercial respectiv (cum ar fi inchiderea unei vitrine).
Grilajul metalic cu lamela plina este acel grilaj care securizeaza complet spatiul respectiv neoferind posibilitatea de a se vedea dincolo de acesta.
Acestea sunt asemenea unor rulouri metalice de dimensiuni mari, utilizandu-se otelul galvanizat cu diferite prelucrari si dimensiuni:
– cu tuburi drepte
– cu tuburi ondulate
– cu lamela plina
– cu lamela perforata
– policarbonat transparemt
– armonice extensibile

Jaluzele Verticale

Jaluzele Personalizate