jaluzele-exterioare-aluminiu7
jaluzele-exterioare-aluminiu2
Jaluzele_exterioare_interior011
jaluzele-exterioare-aluminiu5
Jaluzele_exterioare_Z90_I
Jaluzele_exterioare_C80_I
Jaluzele_exterioare_interior021
jaluzele-exterioare-aluminiu1
jaluzele exterioare
jaluzele-exterioare-aluminiu3
Jaluzele_exterioare_Z90_detaliu
jaluzele-exterioare-aluminiu4
jaluzele exterioare
jaluzele exterioare aluminiu
jaluzele-exterioare-aluminiu7 jaluzele-exterioare-aluminiu2 Jaluzele_exterioare_interior011 jaluzele-exterioare-aluminiu5 Jaluzele_exterioare_Z90_I Jaluzele_exterioare_C80_I Jaluzele_exterioare_interior021 jaluzele-exterioare-aluminiu1 jaluzele exterioare jaluzele-exterioare-aluminiu3 Jaluzele_exterioare_Z90_detaliu jaluzele-exterioare-aluminiu4 jaluzele exterioare jaluzele exterioare aluminiu

Jaluzele Exterioare din Aluminiu

Producem si Montam Jaluzele exterioare din aluminiu, unul din cele mai complexe sisteme de protectie solara si umbrire care, pentru umbrirea imobilelor de locuit, devin si un element de design modern-pret de producator. Aceste jaluzele exterioare se folosesc si pentru umbrirea birourilor, spitalelor, scolilor, hipermarketurilor, complexelor comerciale.

Jaluzelele exterioare din aluminiu asigura o foarte buna etanseitate fonica si termica, sunt foarte rezistente in timp si permit o controlare usoara a intensitatii luminii.

Jaluzelele exterioare din aluminiu sunt disponibile intr-o gama variata de culori si modele si se pot monta in diferite moduri, inclusiv pe tocul ferestrei sau sub tencuiala.

Garantia utilizarii indelungate este data chiar de calitatea superioara a materialelor folosite in urma fabricarii acestor tipuri de jaluzele precum si calitatea componentelor care fac parte din sistemul de functionare a acestora.

Lamelele jaluzelelor sunt vopsite pe ambele suprafete.

Jaluzelele exterioare din aluminiu sunt manuale cu manivela sau electrice cu actionare de la intrerupator sau cu ajutorul telecomenzii.
Se pot actiona mai multe jaluzele (maxim 4) cu un singur motor si conectate la acelasi intrerupator.

Accesoriile optionale sunt senzorii de soare si vant.

Lamelele au latimi diferite, forme si culori pe care clientul le poate solicita la comanda ferma, din paletar.

MOSTRAR Jaluzele Exterioare din aluminiu:

Pentru detalii dati click pe material!

Jaluzele Verticale

Jaluzele Personalizate