Un design interior de exceptie? N.O.I. suntem solutia!

Sistemele de protectie solara oferite de N.O.I. se adreseaza apartamentelor, sediilor de firma, spatiilor de depozitare, institutiilor de invatamant, spitalelor si oricarui alt tip de spatiu interior, putand fi customizate dupa particularitatile acestora si, la cerere, personalizate cu diverse imagini – pret de producator la toata gama de jaluzele si pentru toate produsele N.O.I.

Fondata in 1998, in Bucuresti, N.O.I., producatorul cu cea mai complexa gama de produse din domeniul amenajarilor interioare, are ca principal obiect de activitate producerea si comercializarea sistemelor profesionale de protectie solara.

Experienta de peste 20 ani si multitudinea de clienti (dintre care, pe cei mai renumiti, ii puteti gasi in portofoliul nostru), ne recomanda ca producatorul de traditie in domeniul produselor de umbrire si amenajari interioare atat pentru interior, cat si pentru exterior. Incepand cu Jaluzele verticale si Jaluzele orizontale, gama produselor oferite clientilor a fost extinsa cu:

 

Materialele si componentele folosite au o calitate deosebita, fiind produse in Italia, Belgia si Spania, acestea fiind cusute cu masini profesionale, cusaturile avand astfel o mai lunga durata de viata.

Prin implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001: 2008 am certificat faptul ca acordam o mare atentie pentru:

  • * masuratori si montaj gratuit in Bucuresti

  • * flexibilitate in satisfacerea diverselor cerinte ale clientilor

  • * calitatea ireprosabila a produselor oferite

  • * termene de executie respectate in permanenta

  • * produse durabile in timp, atestate de garantia oferita

  • * profesionisti specializati in montaj, ingrijiti si atenti in permanenta la detalii

  • * consiliere in vederea alegerii celui mai potrivit sistem de protectie solara

  • * oferim servicii conexe prin inlocuirea lamelelor jaluzelelor verticale detinute de client cu un alt model sau o alta nuanta pentru redecorarea incaperii

 National Office Ideas-Iso jaluzele

Ei sunt reclama noastra!

Jaluzele Verticale

Jaluzele Personalizate